Pályázatot hirdettek okosóvoda-honlapokra, bölcsődéknek is

Pályázati lehetőség ingyenes honlapszolgáltatásra.

Forrás: Feol.hu2022. 06. 29. 11:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A DJP szerint az Okosóvoda programban száz intézmény pályázhat a saját arculati elemeket is tartalmazó honlap kialakítására – írja a Fejér megyei hírportál, a Feol.hu.Az intézmények számára készült honlapok támogatják a szülők és az intézmények közötti hatékonyabb kommunikációt, a mindennapi, óvodai élettel kapcsolatos információk megosztását, továbbá az óvoda- és bölcsődeválasztás előtt állók könnyebb tájékozódását az intézményekkel és a beiratkozással kapcsolatban.

A nyertes pályázók idén is csatlakozhatnak a DigiMini kutatáshoz, amelynek célja, hogy feltárja a digitalizáció pozitív és negatív hatásait.Az Okosóvoda-honlapokon Magyarország digitális gyermekvédelmi stratégiájának a digitális gyerekneveléshez, a biztonságos online környezet megteremtéséhez kapcsolódó szakmai anyagai is megtalálhatók.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.