Ilyen egy szék, amit kifejezetten játékosoknak terveztek

Kényelmesebbé és nem utolsósorban egészségesebbé teszik a mindennapi irodai munkavégzést ezek a speciális termékek, amelyeket eredetileg a megszállott játékosoknak szántak – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: Origo2022. 07. 08. 16:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok olyan termék van, amelyet eredetileg a megszállott videójátékosoknak szántak, de annyira beváltak és hasznosnak bizonyultak, hogy végül sokkal szélesebb rétegek, nagyobb tömegek kezdték használni ezeket.

Ilyenek a speciális sokgombos, programozható, nagy érzékenységű egerek, a nagy teljesítményű laptopok vagy az ívelt monitorok például, amelyek mind-mind az úgynevezett gamer, azaz játékos univerzumból törtek ki, és hódították meg az irodai, home office vagy oktatási szegmenst.

Nem véletlen, hiszen különleges tulajdonságaik révén olyan előnyöket kínálnak, amelyeket rengetegen tudnak hasznosítani a mindennapi munkavégzés vagy tanulás során. 

Gamerszék

Egyértelműen ebbe a kategóriába tartoznak a gamerszékek is, amelyek azonban mind a mai napig picit alulértékeltnek számítanak.

A mostani cikkben ezt a termékcsaládot járja kicsit körbe az Origó, tehát hogy pontosan milyen eszközök ezek, miben jelentenek extrát és milyen előnyeik vannak úgy, hogy az esetleges hátrányokat sem hallgatják el. A cikkhez egy Genesis Nitro 950-es széket használtak, amit megkaptak egy kipróbálás erejéig.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.