Ingerlékenységre, sértődékenységre számíthatunk ma az időjárás miatt

Nem lesz kegyes az időjárás, stresszesek leszünk tőle.

Forrás: HÍRADÓ.HU2022. 02. 20. 15:49
Forrás: PIXABAY
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országos előrejelzés: vasárnap estig

Az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján összefoglalták, hogy milyen idő várható vasárnap estig.

Észak felől vastagabb felhőzet érkezik, amely délután szakadozni, csökkenni kezd. Általában több órára kisüt a nap, majd estefelé nyugat felől ismét erősen megnövekszik a felhőzet. Az északi megyékben napközben néhol kialakulhat kisebb eső. A délnyugati szél sokfelé lesz élénk, amelyet északon, északkeleten erős, a hegyeken viharos széllökések kísérnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 9 és 13 fok között várható, de néhol északkeleten 7 és 8 fok is lehet. Késő este 0, +7 fok között alakul a hőmérséklet.

A szervezetünkre is hatással lesz

A hidegfronti hatás megszűnik, vasárnap már egyre inkább a melegfrontra érzékenyek szervezetére gyakorol kifejezettebb stresszt az időjárás. Ez elsősorban fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. A melegfront hatására az érzelmi és értelmi egyensúlyunk könnyen kibillenhet megszokott állapotából, ezért ingerlékenység, sértődékenység többeknél tapasztalható. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, ezáltal a teljesítőképességben is egyfajta csökkenés tapasztalható mind a munkában, mind pedig a járművezetéseben - olvasható a Híradó.hu cikkében.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pixabay)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.