Ismét megnyílt az eplényi síaréna, hetvencentis havon csúszhatunk

Megnyitotta kapuit az eplényi sípálya szerdán, két felvonó üzemel a síarénában – közölte a létesítmény üzemeltetője az MTI-vel.

Forrás: MTI2022. 12. 14. 14:48
null
Eplény, 2021. december 9. Sílécek az eplényi síarénában a megnyitás napján, 2021. december 9-én. A Síaréna Vibe Park fokozatosan nyitja meg szolgáltatásait, egyelõre az 1048 méteres A1-es pálya üzemel. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Síaréna Vibe Parkban az A1-es, valamint a T1-es tanulópálya várja a sízni és snowboardozni vágyókat, működik a négyüléses lift és a tanulólift.

A tartós fagypont alatti hőmérsékletnek köszönhetően 29 hóágyúval állítják elő a havat, amely jelenleg mintegy 70 centiméter vastagságú.

Borítókép: Sílécek az eplényi síarénában a megnyitás napján, 2021. december 9-én (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.