Fidesz: 2010 óta egymillióval többen dolgoznak hazánkban

Ma Magyarországon a foglalkoztatottság a korábbi 55 százalék helyett, már hetven százalék környékén van.

Magyar Nemzet
Forrás: facebook.com/FideszHU2022. 06. 21. 17:11
null
Nemesvámos, 2022. június 9. Dolgozók a Jager Csoport üzemcsarnokában Nemesvámoson a Green Csoport és a Jager Csoport beruházása átadásának napján, 2022. június 9-én. Az üzemben mezõgazdasági mûanyaghulladék felhasználásával készült termékeket gyártanak. MTI/Krizsán Csaba Fotó: Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2010 óta egymillióval többen dolgoznak Magyarországon, a munkavállalók pedig jóval kevesebb adóterhet viselnek, emellett négy százalék alá csökkent a munkanélküliség – idézte fel a pozitív gazdasági mutatókat a hivatalos közösségi oldalán a Fidesz.

A kormánypárt a Facebook-poszthoz egy videót is mellékelt, melyben a belügyminisztérium parlamenti államtitkárának egyik országgyűlési felszólalására hívják fel a figyelmet.

Rétvári Bence ebben Ronald Reagan szavait idézi fel, amikor a néhai amerikai elnök azt mondta, hogy a legjobb szociálpolitika a munkahelyteremtés. A miniszterhelyettes abban a felszólalásában világossá tette, hogy a magyar kormány is ezt követte, és a Segély helyett munkát program eredményeképpen hazánkban 2010-hez képest egymillióval több embernek van munkahelye.

Ma Magyarországon a foglalkoztatottság a korábbi 55 százalék helyett már hetven százalék környékén van

– idézi fel Rétvári Bence szavait a kormánypárt Facebook-bejegyzése.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.