Lázár János: Palira veszik Magyarországot

Amit a Continental Makón csinál, az támadás a magyar gazdaság, a magyar munkaerőpiac, a magyar emberek ellen – fogalmazott a miniszter.

Forrás: Facebook2023. 12. 12. 13:13
Forrás: FB/Lázár János
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Fogd a pénzt és fuss! Ezt a játékot játssza a Continental gumigyár Magyarországgal és Makóval szemben. Amíg hagyjuk” – írja Facebook-bejegyzésében az építési és közlekedési miniszter. Hozzáfűzi, hogy az ő javaslata a kormánynak az, hogy ne hagyják. 

„Ne tűrjük tovább, hogy bizonyos multik palira veszik Magyarországot és a magyar munkavállalókat. Az állami támogatást zsebre teszik, a maguk ígéreteit pedig üzemszerűen megszegik: sorra kirúgják az embereket, de úgy, hogy azzal a lehető legnagyobb félelmet és bizonytalanságot keltsék a munkavállalókban” – részletezte. 

Lázár János kiemelte, hogy amit a Continental Makón tesz, az támadás a magyar gazdaság, a magyar munkaerőpiac, a magyar emberek ellen. „Politikai, jogi fegyverre van szükség, amellyel védekezhetünk ellene. Ideje megtalálni ezt a fegyvert” – szögezte le a miniszter. 

Borítókép: Lázár János (Forrás: Facebook/Lázár János)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.