Mutatjuk, mikor nem érdemes elindulni a boltba a hosszú hétvégén

Nem lesz tragédia, ha ezt észben tartja.

Forrás: Világgzadaság2024. 08. 14. 14:32
bolt, vásárlás, piac, zöldség (Forrás: Pexels)
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az augusztus 20-i nemzeti ünnep idén keddre esik, így a munkanap-áthelyezés miatt egy négynapos hosszú hétvége áll előttünk. A fővárosban négynapos rendezvénysorozattal, összesen 19 helyszínen zenei, kulturális és gasztronómiai programokkal, illetve, óriási tűzijátékkal készülnek a szervezők. 

Ilyenkor mindig érdemes tudni, hogy miként alakul a boltok nyitvatartása– írja a Világgazdaság, amely összegyűjtötte, hogy a legnagyobb magyarországi kiskereskedelmi láncok mikor tartanak nyitva. 

A Penny szombaton, vasárnap és hétfőn a megszokott nyitvatartással várja a vásárlókat, kedden azonban zárva lesznek a boltjai. Az Aldinál hétvégén és hétfőn sem lesz változás, kedden azonban nem nyitnak ki az üzletek. Ugyanez igaz a Lidlre, a Sparra és az Intersparra, a Tescóra és az Auchanra is.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.