Új pedofiltámogató közösség jött létre Amerikában + videó

Egyre több követője van az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában annak a mozgalomnak, melynek célja, hogy normalizálja a pedofíliát. A pedofilok a közösségi oldalakon kezdtek közösségépítésbe, magukat „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek" nevezve. Legutóbb egy magát queerként azonosító egyetemi adjunktus állt ki a baloldali mozgalom és az elmélet mellett. A politikai korrektség terrorja már a pedofilokat is segíti: nevén sem akarják nevezni őket, mert az rosszulesik nekik – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 11. 15. 19:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Ahelyett, hogy pedofilnak neveznénk azokat az embereket, akik szexuális vonzalmat éreznek gyerekek iránt, nevezzük őket „kiskorúakhoz vonzódó személyeknek” – mondta Allyn Walker, a virginiai Old Dominion Egyetem adjunktusa, hívta fel rá a figyelmet a Breitbart.

Mint mondta, nem minden ember követ el szexuális visszaélést kiskorúakon, aki vonzódik a gyerekekhez, így fontosnak tartja, hogy ne használják a megbélyegző „pedofil” kifejezést az ilyen emberekre.

Ez a fajta gondolkodás nem újkeletű. A pedofilok néhány éve a közösségi oldalakon kezdték terjeszteni a „kiskorúakhoz vonzódó személyek” kifejezést, amit később az angol szóösszetétel (Minor Attracted Persons) alapján MAP-re rövidítettek, írta korábban a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A MAP-közösség leginkább a Twitteren nyert teret magának, ahol emlékeztetik egymást arra, hogy „nem szörnyetegek”, „ők is emberek”, és hogy nincsenek egyedül, és olyan hashtagek is megjelentek, mint a mappride, mapsupport vagy mappositive, ahogy ebben a bejegyzésben is látható:

Mára egy egész mozgalommá nőtte ki magát a MAP-közösség, ami most az LMBTQ-közösségben keres magának támogatókat. A jelek szerint sikeresen.

A virginiai egyetem adjunktusa szerint a MAP-ek valójában nem bántalmazzák a gyerekeket, mivel nem tesznek eleget vágyaiknak,  

így az, hogy szexuálisan vonzódnak a gyermekekhez, nem elítélhető, és „a viselkedésük erkölcsös”.

Azonban ha a társadalom továbbra is pedofilnak nevezi őket, akkor azzal a tudattal kell élniük, hogy rossz emberek.

A magát egyébként queerként azonosító adjunktus azt is hozzáteszi, hogy ez problémát jelent ezen pedofilok (vagyis a gyerekekhez vonzódó, de nem cselekvő pedofilok) jólétének szempontjából. Úgy fogalmaz:

Nagyon nehéz megbirkózni azzal, hogy azt gondolod, hogy szörnyű ember vagy, amiért vannak olyan vágyaid, amiken nem tudsz változtatni.

Vagyis egészen megdöbbentő módon, a pedofilok érzéseit helyezi előtérbe a gyerekekkel szemben, akik potenciális áldozatai az ilyen embereknek.

Walker még azt is hozzáteszi, hogy bár ő maga nem „MAP”, de ő is más, ezért ő is megérti, hogy milyen, amikor vannak olyan vágyaid, amiket mások erkölcstelennek tartanak.

Hogy a pedofiloknak már az ilyen szintű védelme is megkezdődött (azaz, már néven sem akarják nevezni őket a baloldalon), még inkább érthetővé teszi, hogy a magyar gyermekvédelmi törvény ellen miért indított támadást a baloldal.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Flickr)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.