A mesecsatornákon is egyre több a transznemű szereplő

A Disney Channel bemutatja az első nyíltan transznemű karakterét a Raven's home nevű sorozatban. A műsort bárki megtekintheti majd előfizetés vagy akár a szülők tudta nélkül is. Az LMBTQ-ideológia terjedése miatt egyre több gyermek kérdőjelezi meg a saját nemét – írja a V4NA.

Forrás: V4NA Hírügynökség2022. 07. 18. 14:48
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Disney újabb lépést tett annak érdekében, hogy az összes szexuális kisebbséget bemutassa a gyerekeknek, és népszerűsítse az LMBTQ-ideológiát a kiskorúak között. A Disney tévécsatornáján vetített Raven’s home című műsorban ugyanis bemutatták az első nyíltan transznemű karaktert, Nikkit, akinek a hangját Juliana Joel transznemű színésznő adja.

A transznemű karakter debütálásával a Disney megkönnyítette a gyermekek hozzáférését az LMBTQ-propagandához, és megnyitotta az utat az újabb szexuális kisebbségeket tartalmazó sorozatoknak, amiket korábban csak az előfizetéses streaming platformon keresztül mutattak be.

Azonban nem a Disney Channel az első olyan gyermekcsatorna, amely egy nyíltan transznemű szereplőt mutatott be. A Nickelodeon tavaly júniusban kezdte el sugározni a Danger Force nevű sorozatot, amiben a 13 éves transznemű színész, Sasha A. Cohen kapott szerepet. A műsorban Sasha egy szintén nyíltan transznemű karaktert alakított.

Ma már az óvodásokra is ráerőltetik az LMBTQ-ideológiát különféle mesekönyveken és rajzfilmeken keresztül. Emiatt pedig egyre több olyan eset kerül nyilvánosságra, amikor gyerekek a szüleik hathatós közreműködésével megkérdőjelezik saját nemi identitásukat. Egy ilyen eset történt nemrég Kanadában, ahol a szülők egy „nemfeltáró bulit” rendeztek a nyolcéves gyereküknek, aki állításuk szerint transznemű nő akar lenni, és nem akar tovább fiúként élni.

Ella esetében olyan, mintha mindig is tudta volna, hogy lány, csak mi nem. Mindig is tudtuk, hogy egy kicsit más: lányokkal barátkozott, és jégvarázsos játékokkal játszott. Van két másik gyerekem, Ella testvérei, akik durván játszanak, de Ella sosem akart csatlakozni

– mondta az anya. A szülők nem tudták, hogyan reagáljanak, ezért olyan könyveket mutattak a gyereküknek, amelyek a transzneműségről szólnak. A gyerek ezután döntött úgy, hogy transznemű lesz.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.