Megcsillogtatta angoltudását Arató Gergely árnyékminiszter + videó

Az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén tett felszólalásával nem büszkélkedett a DK-s politikus.

Magyar Nemzet
2022. 10. 20. 13:29
ARATÓ Gergely
Budapest, 2022. június 20. Arató Gergely, a DK képviselõje felszólal a napirend elõtt az Országgyûlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját közösségi oldalán nem büszkélkedett Arató Gergely DK-s politikus az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésén tett felszólalásával. Az Európa Tanács honlapján is megtekinthető felszólalásában a Dobrev Klára-féle árnyékkormány minisztere angoltudásával lepte meg a közönséget.

Az árnyékminiszter úr személyében megtaláltuk KaLácsony GeLgely nyelviskolájának első sikeres tanoncát

írta a felvételt felfedező Drót.info a Facebook-oldalán. Bejegyzésüket azzal a beszédből kiragadott, nem teljesen világos idézettel ütötték fel, hogy „Dö púpi of disz proccessz”.

– Hozzászólásomban arról beszéltem, hogy jogállami normák megsértése, a sztrájkjog veszélyhelyzeti rendeletben való korlátozása, majd ennek sürgős eljárásban való törvénnyé emelése hogyan vezetett aztán pedagógusok kirúgásához és megfélemlítéséhez – írta a DK-s politikus Facebook-bejegyzésében, amelyet már nem lehet elérni a közösségi oldalon.

Arató Gergely nem az első baloldali politikus, akinek meggyűlt a baja az idegen nyelvvel. Emlékezhetünk rá, hogy Karácsony Gergely főpolgármesterről is kiderült, hogy lényegében nem tud angolul, ő maga arról beszélt, hogy neki egyfajta „hiperpasszív” nyelvtudása van, majd az is nyilvánvalóvá vált, hogy magától még részvétet sem tud nyilvánítani angolul.

Borítókép: Arató Gergely, a DK képviselője felszólal a napirend előtt az Országgyűlés rendkívüli plenáris ülésén 2022. június 20-án (Fotó: MTI/Kovács Attila)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.