Megharapott egy férfit, de kutyával lakott jól egy óriáskrokodil + videó

Óriási krokodil támadt egy férfira Ausztrália trópusi részén egy folyó partján, majd megölte a kutyáját – jelentette pénteken az ausztrál AAP hírügynökség.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 02. 24. 11:22
krokodil
A handout photo taken and received on March 30, 2021 from the Australian Reptile Park, located in Somersby some 80 kilometres north of Sydney, shows one of ten recently-arrived alligators being released into their new enclosure, bringing the total of American alligators in the park to 55, the largest population living in Australia. (Photo by Handout / THE AUSTRALIAN REPTILE PARK / AFP) / --XGTY-- ----EDITORS NOTE ----RESTRICTED TO EDITORIAL USE MANDATORY CREDIT " AFP PHOTO / THE AUSTRALIAN REPTILE PARK" NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A támadás szerdán történt a queenslandi Bloomfieldben, amikor a 37 éves férfi a Magic Molly nevű kutyáját sétáltatta egy csónakkikötőnél. A vadőrök csütörtökön, a támadás helyszínétől mintegykétszáz méterre fedeztél fel a 4,2 méter hosszú hüllőt, amelyet lelőttek, mivel elfogadhatatlan kockázatúnak minősítették.

A boncoláskor megtalálták a kutya maradványait a krokodil gyomrában.

Az ausztrál médiában terjedő felvételen látható, amint a krokodil hirtelen felbukkan a barna vízből, és megharapja a férfi lábát. Az áldozat ki tudott szabadulni a harapásból, majd megpróbálta a kutyáját megmenteni, amit a hüllő a folyóba hurcolt. Addig ütötte a krokodilt, amíg az el nem merült a vízben. A sérült férfit a cairnsi kórházba vitték.

A Bloomfield folyót a krokodilok kedvelt élőhelyeként ismerik – mondta el Michael Joyce, a queenslandi vadvédelmi szolgálat munkatársa, hozzátéve, hogy a baleset figyelmeztetés a környékbeli lakosok számára.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.