időjárás 8°C Hajnalka 2023. március 27.
logo

Súlyos pontokat ismertetett Dömötör Csaba egy új EP-határozatból + videó

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook
2023.02.04. 13:45 2023.02.04. 14:39
Súlyos pontokat ismertetett Dömötör Csaba egy új EP-határozatból + videó

Hivatalos Facebook-oldalán ismertette Dömötör Csaba az Európai Parlament orosz–ukrán háborúval kapcsolatban elfogadott, heti határozatának két legsúlyosabb pontját.

„Még több európai fegyvert a hadszíntérre! Teljes körű energiaembargót!” – ez az Európai Parlament e heti határozatának két legsúlyosabb pontja

– emelte ki a videóban a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára, majd hozzátette, hogy a döntéssel nemcsak a további szankciókat, hanem az inflációt is támogatja az Európai Parlament. Végezetül megjegyezte, hogy a magyar baloldali pártok is megszavazták az említett EP-határozatot.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban megírta, Dömötör Csaba leszögezte, hogy a kormány mindent meg fog tenni a béke érdekében. 

– Olyan eseményekkel találtuk magunkat szemben, amikre korábban nem gondoltunk. Ilyen esetben nem mindegy, hogy olyan kormánya van-e Magyarországnak, ami a magyarok érdekeit képviseli – fogalmazott Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Scruton 2022 politikai szemmel című rendezvényen.

Az államtitkár hozzátette, hogy tavaly több mint négyszázalékos volt a gazdasági növekedés, ami jobb az EU átlagánál, a befektetések rekordot döntöttek, eközben pedig a baloldal energetikai szankciókat követel.

– Ha az EU a teljes energetikai szankciók útjára lép, azzal nem fognak csökkenni az árak

 – jegyezte meg a Fidesz politikusa, majd kiemelte: a kormány a magyarok érdekeit nézi.

Borítókép: Dömötör Csaba (Fotó: Éberling András)

 

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.