A nashville-i gyilkost mentegeti egy transzgender csoport

A szélsőséges szervezet figyelmeztetett: a gyűlöletnek következményei vannak.

Magyar Nemzet
2023. 03. 29. 7:54
null
Nashville, 2023. március 28. A nashville-i rendõrség által közreadott, megfigyelõkamerával rögzített kép a támadóról, Audrey Elizabeth Hale-rõl, aki fegyverrel hatolt be a Covenant keresztény magániskolába 2023. március 27-én. A 28 éves nõ, aki az iskola korábbi diákja volt, megölt három tanulót és az iskola három dolgozóját, köztük az iskola vezetõjét, mielõtt a rendõrök agyonlõtték. MTI/AP/Metropolitan Nashville Police Department Fotó: Nashville-i rendőrség
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két tragédia történt, az egyik a meggyilkolt gyermekeké és felnőtteké, a másik az elkövetőé – érvelt a The Trans Resistance Network (TRN) a hat ember életét követelő nashville-i iskolai lövöldözés kapcsán kiadott közleményében, amit a Fox News amerikai hírcsatorna szemlézett

A szélsőséges, baloldali transzgender mozgalom amellett, hogy együttérzését fejezte ki a hozzátartozóknak és elítélte a gyilkosságokat, hozzátette, hogy az iskola volt diákjaként és transzgender nőként azonosított tettesnek bizonyára

nem maradt más hatékony módja, hogy észrevetesse magát, mint hogy „kirobbanjon”, és elvegye mások életét.

Elismerten anélkül, hogy ismernék az elkövető személyes indítékait és életútját, ezután felsorolták, hogy szerintük egy transzgendernek milyen nehézségekkel kell megküzdenie nap mint nap. Sőt úgy vélték, életük csak még bonyolultabb a jobboldaliak miatt, akik „népirtást” követnek ellenük.

A gyűlöletnek következményei vannak

– figyelmeztettek írásukban. 

Végül fontosnak tartják arra is felhívni a figyelmet, hogy a magát transznemű nőkét meghatározó gyilkosra, Audrey Hale-re Aidenként, illetve férfi személyes névmásokkal hivatkozzon a média.

Borítókép: A nashville-i rendőrség által közreadott, megfigyelőkamerával rögzített kép a támadóról, Audrey Elizabeth Hale-ről, aki fegyverrel hatolt be a Covenant keresztény magániskolába 2023. március 27-én. A 28 éves nő, aki az iskola korábbi diákja volt, megölt három tanulót és az iskola három dolgozóját, köztük az iskola vezetőjét, mielőtt a rendőrök agyonlőtték (Fotó: MTI/AP/Metropolitan Nashville Police Department)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.