A nők a genderideológia első áldozatai Giorgia Meloni szerint

A nőket nevezte a genderideológia első áldozatainak az olasz miniszterelnök a Grazia olasz női hetilapnak adott interjúban, mely az újság csütörtöki megjelenése előtt, már szerdán nyilvánosságra került.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2023. 03. 01. 18:39
MELONI, Giorgia
Róma, 2022. október 23. Giorgia Meloni új olasz miniszterelnök, az Olasz Testvérek (FdI) párt vezetõje megszólaltatja az ülés kezdetét jelzõ csengettyût a kabinete elsõ ülésén a római kormányfõi hivatalban, a Chigi-palotában 2022. október 23-án. A szeptember 25-i elõrehozott parlamenti választásokon gyõztes Meloni kormányát az elõzõ napon iktatták be a római államfõi rezdencián. MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari Fotó: Ettore Ferrari
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Giorgia Meloni véleménye szerint ma mindenki tetszése szerint nőnek nyilváníthatja magát, és ez a nők kárára van.
Ezzel egy időben a női test, a női lét lényege, a nők képviselte különbségek eltörlésén folyik a munkálkodás. A nők a genderideológia első számú áldozatai, és ezt sok feminista is így látja – jelentette ki.

„Fontos, hogy a gyermeknek anyja és apja legyen” 

– emelte ki az olasz kormányfő. Az egyik legismertebb női hetilapnak számító Grazia a nemzetközi nőnap alkalmából készített interjút a kormányfővel, a megjelenést csütörtökre tervezték, de a beszélgetés korábban nyilvánosságra került.
Az abortusszal kapcsolatban Giorgia Meloni azt tanácsolta a terhességmegszakítást mérlegelő nőknek, hogy ne tagadják meg maguktól gyermekük felnevelésének örömét, és higgyenek abban, hogy az állam képes minden szükséges eszközt megadni ahhoz, hogy a legjobb körülmények között hozzák világra utódukat. Ezzel szemben a béranyaságot a harmadik évezred rabszolgaságának nevezte.

Borítókép: Giorgia Meloni. (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.