Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Levélgyűjteményt hoz nyilvánosságra Donald Trump

Donald Trump korábbi republikánus elnök második könyvét adja ki azóta, hogy távozott a Fehér Házból. Azonban amíg az első a politikus elnöki sikereiről szól, addig az új könyv a személyiségét és kiterjedt ismeretségi körét állítja a középpontba, sérelmezve azt, hogy sokan elfordultak tőle, amikor bejelentette elnöki ambícióit.

Magyar Nemzet
2023. 03. 13. 11:26
TRUMP, Donald
Washington, 2022. július 27. Donald Trump volt amerikai elnök az America First Policy Intézet America First Agenda Summit címû rendezvényén Washingtonban 2022. július 26-án. Trump most elõször szerepelt a nyilvánosság elõtt az amerikai fõvárosban azóta, hogy távozott hivatalából. MTI/EPA/Shawn Thew Fotó: Shawn Thew
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Mindnyájukat ismertem. Mind a s…ggemet csókolták, de most már csak a felük csókolgatja” – nyilatkozta viccelődve a Breitbart News-nak adott exkluzív interjúban Donald Trump korábbi amerikai elnök, akinek április 25-én jelenik meg új könyve, Levelek Trumpnak (Letters to Trump) címmel. A korábbi republikánus elnöknek ez a második könyve azóta, hogy 2021 januárjában elhagyta a Fehér Házat – az első a Közös utunk (Our Journey Together) címet viseli.

Az áprilisban megjelenő könyv – amely már előrendelhető – 150 olyan levelet gyűjt össze, amelyeket Trump írt vagy kapott érdekes, híres, befolyásos személyektől az elmúlt több mint negyven évben.

A könyvben olyan személyek levelei is felbukkannak, mint II. Erzsébet korábbi brit uralkodó, Diana egykori brit hercegné, Michael Jackson énekes-zenész, Barack Obama, Richard Nixon vagy éppen Ronald Reagan korábbi elnökök. A külföldi vezetők közül pedig például Hszi Csin-ping kínai elnökkel, Kim Dzsong Un észak-koreai vezetővel és Jair Bolsonaro volt brazil elnökkel folytatott üzenetek kerülnek elő.

A lap szerint a levelekből az olvasó számára is világos lesz, hogy sokan mennyire eltérően viszonyultak Trumphoz elnökjelölti ambíciói előtt.

Egy igazán lenyűgöző életet fognak látni

– fogalmazott a korábbi elnök a Breitbartnak.

Legidősebb fia, Donald Trump Jr. a Breitbartnak úgy fogalmazott: „elképesztő, hogy milyen gyorsan megváltozott a világ leghíresebb embereinek a véleménye az apámról, amikor a republikánusok elnökjelöltje lett. A levelek felfedik, hogy mit éreztek iránta és mennyire hamis némelyikük újdonsült megvetése.”

A leveleket Trump korábbi két asszisztense segítségével a Winning Team Publishing szedte össze, akik a volt elnök szerint hatalmas munkát végeztek. A kiadó szerint több mint ezer levelet gyűjtöttek össze a kiadványhoz, és hozzátették, hogy még soha nem láttak ilyen széles portfóliót. „Senki másnak nincs ilyen gyűjteménye, így nagyon örülünk, hogy lehetőségünk van megosztani a világgal” – fogalmaztak.

Sokakat különösen a Diana hercegnével folytatott levelezése érdekel, ugyanis házassága felbomlásával Trump aktívan udvarolt Dianának.

Lehetséges, hogy a levelek kínos anyagokat tartalmaznak majd, de kompromittálót nem

– fogalmazott a Newsweek amerikai hírmagazinnak Richard Fitzwilliams, az angol királyi család szakértője, ugyanis Diana nem viszonozta Trump érdeklődését.

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök az America First Policy Intézet America First Agenda Summit című rendezvényén Washingtonban 2022. július 26-án (Forrás: MTI/EPA/Shawn Thew)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.