Elkötötte apja autóját a 12 éves lány, hogy találkozzon a titokzatos internetes barátjával

Lenyúlta apa kocsiját a 12 éves lány, és elindult egy ismeretlen emberhez

Magyar Nemzet
2023. 04. 13. 13:02
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vakmerő lépésre szánta el magát egy 12 éves floridai lány: 14 éves barátnőjével elvitték apja Ford Taurusát, és elindultak, hogy találkozzanak azzal az emberrel, akit az interneten ismert meg a lány, de élőben még soha nem látta – írja meg a Vezess.hu.

Florida államot már rég elhagyták, mintegy 400 mérföldre (640 km) voltak már otthonuktól, amikor meg kellett állniuk tankolni. 

A benzinkúton szembesültek azzal, hogy a fotóikkal vannak tele a hírcsatornák, mert eltűntként keresik őket. 

Ennek láttán megrémültek, értesítették a rendőrséget és „feladták” magukat. Útjuk során Bayou La Batre városáig jutottak, amely Alabama államban található.

 

A titokzatos internetes barátról a hatóság nem adott információt egyelőre, de Lyn Williams kapitány úgy nyilatkozott, hogy vannak „gyanús körülmények”, ezért az FBI alaposan kivizsgálja az ügyet. Végül a lányok nem jutottak el tervezett céljukig, amely a körülmények ismeretében szerencsésen zárult a történet. Az viszont elismerésre méltó, hogy ekkora távot le tudott vezetni 12 évesen baleset nélkül. 

Borítókép: illusztráció (Fotó: Pexels)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.