A migránsok elraboltak egy kisbabát + videó

A migránsok elraboltak egy kisbabát az édesanyjától a szerbiai Obrenovácon – számolt be a közszolgálati televízió híradója.

Magyar Nemzet
Forrás: M1 Híradó2023. 04. 03. 12:41
Elraboltak egy kisbabát az édesanyjától a migránsok a szerbiai Obrenovácon! Az illegális bevándorlók elszaladtak a gyermekkel, de mielőtt a rendőrök elkapták volna őket, inkább az út szélén hagyták a babát, aki így sértetlenül került vissza édesanyjához. Az ott élők szerint ez az eset is jelzi, hogy egyre nagyobb veszélyt jelentenek a migránsok, akik ráadásul egyre többen érkeznek a balkáni útvonalon azzal a céllal, hogy valamelyik határon átjutva az Európai Unióban telepedjenek le. Forrás: M1 Híradó YouTube
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az illegális bevándorlók elszaladtak a kisgyermekkel, de mielőtt a rendőrök elfogták volna őket, inkább az út szélén hagyták a kisbabát, aki így sértetlenül visszakerült az édesanyjához. Az ott élők szerint ez az eset is jelzi, mekkora veszélyt jelentenek a migránsok, akik egyre többen érkeznek a balkáni útvonalon, hogy eljussanak az Európai Unióba – derült ki a Híradó tudósításából.

A megdöbbentő esetre Bayer Zsolt is reagált:

Egészen elképesztő: egy kisbabát raboltak el az édesanyjától ezek a kártékony, rohadt előemberek.

És a szerbek ezt hagyják?

Ennek nincs semmi következménye?

Komolyan?

Borítókép: részlet a Híradó felvételéből (Forrás: M1 YouTube-csatorna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.