Keresztényellenes csoport vezetője volt Joe Biden egykori nem bináris tisztviselője

A nem bináris férfi annak a főként drag queeneket tömörítő csoportnak volt a vezetője, amely rendszeresen gúnyolódik a katolikusokon.

Gábor Márton
2023. 05. 28. 13:24
Sam Brinton, a Biden-adminisztráció  Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem-binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, valamint egyiknek sem vallja magát. (Fotó: New York Post / Twitter)
Sam Brinton, a Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem-binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, valamint egyiknek sem vallja magát. (Fotó: New York Post / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sam Brinton, a többszörös reptéri lopással vádolt egykori kormánytisztviselő korábban egy katolikusellenes szervezet washingtoni csoportjának vezetője volt. Brinton az adóbevallások szerint a 2016-os alapítástól egészen 2018-ig a drag queenek által létrehozott D.C. Sisters of Perpetual Indulgence (Az Örökös Bűnbocsánat Nővérei) nevű szervezet San Franciscó-i székhelyű csoportját vezette, amely rendszeresen gúnyolódik a katolikus egyházon. 

Forrás: Instagram

„Amikor megkérdezik tőlünk, hogy miért gúnyoljuk az apácákat, azt válaszoljuk: Apácák vagyunk! Csupán tesszük, amit a hagyományos apácák évszázadok óta tesznek” – áll a D.C. Sisters of Perpetual Indulgence honlapján. A csoport saját bevallása szerint az egyetemes öröm hirdetésével és a megbélyegző bűntudat eltörlésével foglalkozik. A csoport vezető tisztségviselőjeként Brinton a Ray Dee O’Active nővér nevet használta, és rendszeresen volt házigazdája a szervezet rendezvényeinek. Brinton ezen álnév alatt részt vett egy húsvéti összejövetelen is, amelyet az országos szervezet rendezett San Franciscóban 2019-ben.

Brinton többször is címlapokra került az elmúlt időszakban, ugyanis kiderült, hogy az egykori tisztségviselő több poggyászt is ellopott az Egyesült Államok reptereiről. 

 

A rendőrség októberben vádat emelt Brinton ellen, amiért ellopta egy utas összesen 2325 dollár értékű poggyászát a minneapolisi  St. Paul repülőtér csomagmegőrzőjéből. 

Forrás: Instagram

December elején aztán a Las Vegas-i ügyészség vádat emelt Brinton ellen egy 1200 és 5000 dollár közötti, nagy értékű tárgy ellopásával összefüggésben. A rendőrség azzal vádolta Brintont, hogy július 6-án a Las Vegas-i Harry Reid nemzetközi repülőtéren ellopott egy bőröndöt, amelynek becsült összértéke 3670 dollár volt. A táskában 1700 dollár értékű ékszer, 850 dollár értékű ruházat és 500 dollár értékű smink volt.

Végül május elején tartóztatták le Marylandben mint az igazságszolgáltatás elől menekülő szökevényt. A rendőrség később megerősítette, hogy a letartóztatás a Ronald Reagan Washington repülőtéren elkövetett 2018-as lopáshoz kapcsolódik. A nem bináris férfit a bíróságon való meghallgatásáig egy marylandi férfibörtönben helyezték el. 

Forrás: Instagram

A Montgomery megyei büntetés-végrehajtási és rehabilitációs osztály szabályzata szerint a rabokat biológiai nemük alapján osztályozzák és helyezik el, így Brinton nemi identitása ellenére a férfibörtönbe kerül, amíg a Virginia államba való átszállítására vár, írja a New York Post amerikai lap. A Biden adminisztráció egykori tisztviselője így a június 14-én tartandó bírósági meghallgatásáig lesz egy férfibörtönben fogva tartva.

 

Borítókép: Sam Brinton, a Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, illetve egyiknek sem vallja magát. (Forrás: New York Post/Twitter)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.