Letartóztatták Biden korábbi kutyafetisiszta LMBTQ-tisztviselőjét

A férfi először letagadta, majd beismerte, hogy „nem volt teljesen őszinte” a lopás tekintetében.

Magyar Nemzet
Forrás: Fox News2023. 05. 18. 21:19
Sam Brinton, a Biden-adminisztráció  Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem-binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, valamint egyiknek sem vallja magát. (Fotó: New York Post / Twitter)
Sam Brinton, a Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem-binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, valamint egyiknek sem vallja magát. (Fotó: New York Post / Twitter)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az „igazságszolgáltatás elől való menekülés” vádjával tartóztatták le Sam Brintont, a Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztériumának (DOE) egykori magas rangú tisztviselőjét – hívta fel a figyelmet a Fox News amerikai hírtelevízió. Maryland állam Montgomery megyei rendőrsége a Fox Newsnak elmondta, hogy Brintont a megyei központban, óvadék kiszabása nélkül tartják fogva a meghallatásáig.

A magát nem binárisnak (se nem férfinak, se nem nőnek – a szerk.) valló Sam Brintont korábban a minisztériumból – ahol a nukleáris hulladékokkal kapcsolatos szabályozásért volt felelős – elbocsátották, miután még tavaly egy repülőtéren ellopta egy utas összesen 2325 dollár (körülbelül 800 ezer forint) értékű poggyászát.

A férfi először letagadta, majd beismerte, hogy „nem volt teljesen őszinte” a lopással kapcsolatban.

Brinton rendkívül furcsa szokásai, valamint szexuális fétisei miatt kapott jelentős médiafigyelmet: meleg, az LMBTQ-közösség elkötelezett támogatója, saját bevallása szerint genderfluid, és a közösségi médiában közzétett fotói alapján kutyafetisiszta is.

 

Visszaeső tolvaj

Nem ez volt Brinton első lopási ügye. Decemberben a Las Vegas-i ügyészség vádolta meg Brintont azzal, hogy egy 1200 és 5000 dollár közötti nagy értékű tárgyat lopott el. A vádak szerint Brinton még júliusban a Las Vegas-i Harry Reid nemzetközi repülőtéren lopott el egy bőröndöt, amelynek becsült összértéke 3670 dollár volt. A táskában 1700 dollár értékű ékszer, 850 dollár értékű ruházat és 500 dollár értékű smink volt.

Sőt, egy houstoni divattervezőnő februárban azzal vádolta meg Brintont, hogy az ő egyedi tervezésű ruháit viselte, amelyeket egy olyan poggyászba csomagolt, amelynek eltűnését 2018-ban jelentette be. A houstoni rendőrség ezt az ügyet az FBI-nak adta át.

Lopásaiért Brinton eddig összesen akár 15 évet is kaphatott volna, ám a bírák döntése értelmében ez ideáig nem kellett börtönbe vonulnia, csak 180 napos felfüggesztett börtönbüntetést kapott, és vissza kellett fizetnie az ellopott tárgyak értékét.

Borítókép: Sam Brinton, a Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztériumának (DOE) korábbi vezető tisztviselője. A férfi magát nem binárisnak tartja, vagyis egyszerre férfinak és nőnek, valamint egyiknek sem vallja magát (Forrás: New York Post/Twitter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.