Így indult el Novák Katalin a koronázási szertartásra

Férjével együtt ment a köztársasági elnök asszony a Westminster-apátságba.

Magyar Nemzet
2023. 05. 06. 11:49
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Indulunk a koronázásra” – írta Novák Katalin köztársasági elnök asszony közösségi oldalán

Novák Katalin a bejegyzésében tudatta: „Istvánnal elindultunk a westminsteri apátságba III. Károly király és Kamilla királyné koronázására.” 

Hozzátette: „A világ minden részéről érkeztek államfők a brit fővárosba az ősi szertartásra, amelyen szent olajjal kenik fel az új uralkodót, majd a canterbury érsek a király és a királyné fejére helyezi a koronát.”

A HírTV is közzétett egy kis összeállítást a köztársasági elnök asszonyról, ahogyan férjével a koronázási helyszínre indul. 

@hirtv_official Novák Katalin is ott van III. Károly király koronázásának helyszínén #hirtv #hirtv_official #novakkatalin #koronazas#terjunkalenyegre ♬ eredeti hang – HírTV - HírTV

 

Borítókép: Novák Katalin férjével a koronázásra indult (Fotó: Novák Katalin Facebook-oldala)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.