Sokan megsérültek egy robbanásban a Moszkvai területen + videó

A Moszkvai területen, Szergijev Poszadban található Zagorszki optikai és mechanikai üzemben történt a baleset.

Magyar Nemzet
2023. 08. 09. 12:49
null
Szergijev Poszad, 2023. augusztus 9. A Moszkva megyei Szergijev Poszad város hivatalának Telegram-castornája által közreadott, videófelvételrõl készített képen füst tör a magasba a Zagorszki Optikai és Mechanikai Üzem pirotechnikai termékek raktárából egy robbanást követõen 2023. augusztus 9-én. A detonáció oka az elõzetes vizsgálat szerint a technológiai folyamatok megsértése volt, a balesetben legkevesebb 31 ember megsebesült. Hírügynökségi jelentések szerint a hatóságok kizárták a dróncsapás lehetõségét. MTI/AP/Szergijev Poszad város hivatalának Telegram-csatornája Fotó: -
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Robbanás történt a Moszkva megyei Szergijev Poszadban található Zagorszki optikai és mechanikai üzemben, a pirotechnikai termékek raktárában, az incidensben 31 ember megsérült – közölte Andrej Vorobjov, a régió kormányzója.

A detonáció oka az előzetes vizsgálat szerint a technológiai folyamatok megsértése volt. Hírügynökségi jelentések szerint a hatóságok kizárták a dróncsapás lehetőségét.

A kormányzó szerint a sebesültek közül három állapota súlyos, őket intenzív osztályon kezelik. A robbanás miatt összesen 19 embert szállítottak kórházba. Az incidens miatt több lakóház ablakai kitörtek és megrongálódott a Lucs sportközpont. Az üzemből dolgozókat, valamint egy közeli óvodából a gyerekeket evakuálták.

Az alábbi videón a robbanás pillanat látható, amelyet egy autó fedélzeti kamerája rögzített.

A detonáció után óriási füstfelhő szállt az égbe.

Borítókép: A Moszkvai területen található Szergijev Poszad város hivatalának Telegram-csatornája által közreadott, videófelvételről készített képen füst tör a magasba a Zagorszki optikai és mechanikai üzem pirotechnikai termékek raktárából egy robbanást követően 2023. augusztus 9-én. (Fotó: MTI/AP/Szergijev Poszad város hivatalának Telegram-csatornája)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.