Élő adásban molesztáltak egy spanyol riporternőt + videó

Megpaskolta a nő fenekét, majd jókedvűen nevetgélt a férfi a kamerába.

2023. 09. 14. 7:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A spanyol rendőrség őrizetbe vett egy férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy szexuálisan zaklatott egy riportert, miután megfogdosta az élő adásban bejelentkező nőt – írja a BBC brit hírügynökség.

Isa Balado egy madridi rablásról számolt be kedden, amikor odament hozzá hátulról egy férfi. A felvételek tanúsága szerint úgy tűnik, hogy nemcsak megközelítette, hanem rá is csapott a fiatal hölgy fenekére. Amikor a férfit a hatóságok erről kérdezték, akkor tagadott mindent.

Az eset után Balado megpróbálta folytatni az élő bejelentkezését, de a műsorvezető félbeszakította

Isa, bocsáss meg, hogy félbeszakítottalak… de megfogta a fenekedet?

 – kérdezte Nacho Abad.

A riporter megerősítette ezt, majd a műsorvezető azt mondta neki, hogy vegyék az „idiótát" a kamerával. A férfi az eset után láthatóan jókedvű volt, mosolygott és nevetett.

A nőt alkalmazó hírcsatorna tulajdonosa, a Mediaset Espana közleményt adott ki, amelyben támogatásáról biztosította Isa Baladót, és kifejezte,

kategorikusan elutasítják a zaklatás vagy agresszió minden formáját.

A spanyol munkaügyi miniszter is megszólalt az esettel kapcsolatban, Yolanda Díaz úgy fogalmazott, hogy mindez nem maradhat büntetlenül.

 

Borítókép: Isa Balado élő adásban (Forrás: X, ʜᴇʀQʟᴇs) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.