Pokollá változtatja az olaszok életét a migránsinvázió + videók

Már nemcsak a túlzsúfolt Lampedusa szigete, de Bologna is illegális bevándorlóktól hemzseg.

2023. 09. 19. 19:02
null
Lampedusa, 2023. szeptember 15. Illegális bevándorlók várakoznak a lampedusai kikötõben, hogy a Cassiopea hadihajóval továbbszállítsák õket Olaszország más részeibe 2023. szeptember 15-én. Az elõzõ napokban rekordszámú, mintegy 6400 migráns érkezett a dél-olaszországi Lampedusa szigetére, ezért a helyi vezetés szükségállapotot hirdetett. MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco Fotó: Ciro Fusco
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az olaszországi Lampedusa szigetén az illegális bevándorlók folyamatos és egyre nagyobb számbani érkezése miatt elszabadult a pokol. Egyre több olyan felvétel lát napvilágot, amelyek a migránsok állatias viselkedését, az integrációra való akaratuk teljes hiányát mutatja be. 

Mint azt a RadioGenoa Telegram-csatorna által megosztott videó is jól mutatja, Olaszországban katasztrofális a helyzet, és ez már nem csak Lampedusára, de Bolognára is igaz. A Tunéziából és Nigériából érkező illegális bevándorlók kedvükre törnek-zúznak, mit sem törődve a helyiek nyugalmával, zaklatva a lakosokat. 

Ez hamarosan Európa minden szegletében megtörténik

– figyelmeztet a csatorna.

Lampedusán már több az afrikai, mint az olasz. Az elmúlt héten naponta több mint ötezer migráns érkezett a már így is túlzsúfolt szigetre. A „Soros György vezette inváziót” – ahogy egy X-felhasználó fogalmaz – már Elon Musk sem hagyta szó nélkül. Az amerikai–dél-afrikai milliárdos egy bejegyzésében ment neki Soroséknak:

A Soros-szervezet nyilvánvalóan nem akar mást, mint a nyugati civilizáció teljes pusztulását

– írta.

Az érkező migránsok között feltűnően sok – sőt talán csak ők jönnek – a férfi. Nőket, gyermekeket alig látni. Ez teljesen ellentmond az unió álláspontjának, miszerint ártatlan gyermekeket, nőket kellene befogadni.

Nem hiszünk a tündérmesékben

– szögezi le a Telegram-csatorna.

Giorgia Meloni kormánya éppen a hét elején vezetett be szigoritásokat a migráció megfékezésére, amiért rögtön halálosan megfenyegették az emberkereskedők és a migránsok.

Borítókép: Illegális bevándorlók várakoznak a lampedusai kikötőben, hogy a Cassiopea hadihajóval tovább szállítsák őket Olaszország más részeibe 2023. szeptember 15-én (Fotó: MTI/EPA/ANSA/Ciro Fusco)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.