A YouTube-diktatúra újabb állomása

A kommunista diktatúrákat megszégyenítő cenzúrát gyakorol a YouTube. Minden véleményt elhallgattat, ami nem illik az ő világába.

Forrás: Hír TV2023. 11. 11. 10:35
A Háború Ukrajnában vendégei Vukics Ferenc katonai szakértő, és Stier Gábor a Moszkvatér.com főszerkesztője voltak (forrás: HírTV)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról lapunk is írt, pénteken este a YouTube letörölte Jeszenszky Zsolt Politikai hobbista műsorának csatornájáról a budapesti orosz nagykövet-helyettesével, Tigran Garibiannal készült interjút

Jeszenszky Zsolt a Politikai hobbista műsorában Forrás: Youtube
Jeszenszky Zsolt a Politikai hobbista műsorában. Forrás: YouTube

De nem elégedett meg a YouTube ezzel, mert a demokráciát lábbal tipró óriásvállalat minden véleményt elhallgattat, ami nem illeszkedik a baloldali mainstream által képzelt világba. 

 

YouTube-diktatúra minden szinten

Újabb Hír TV-s műsort is célkeresztbe vett az amerikai vállalatóriás, a Háború Ukrajnában legújabb adása esett áldozatául a cenzúrának. 

Már a Háború Ukrajnában című műsorunkkal is elégedetlen a YouTube

– írják a Hír TV oldalán. Az adásban szó volt többek között arról, hogy két hadseregnyi katonát vesztett Ukrajna a jelentések szerint – írja a Hír TV. Az adás vendégei pedig Vukics Ferenc katonai szakértő és Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője voltak. A televízió munkatársai egy felhívást is közzétettek:

 Az adás honlapunkon megtalálható, így segíthetnek eldönteni, mivel lehetett elégedetlen a videómegosztó.

Mert, ahogy fogalmaznak, a YouTube cenzorai szerint az adás „sérti a közösségi irányelveket”. Jegyezzük meg, hogy az irányelveket a YouTube hozza és változtatja saját kénye-kedve szerint. 

Borítókép: A Háború Ukrajnában vendégei Vukics Ferenc katonai szakértő és Stier Gábor, a Moszkvatér.com főszerkesztője voltak (Forrás: Hír TV)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.