Háború Ukrajnában és Izraelben – Botrányos videó került fel az internetre egy ungvári kényszersorozásról

A Hír TV műsorában Gantner Barnabás külpolitikai szerkesztő elemezte a háborúk legfrissebb történéseit.

Forrás: HírTV2023. 11. 14. 11:09
null
Harkiv, 2023. október 6. Orosz légitámadásban megsérült lakóházak a kelet-ukrajnai Harkivban 2023. október 6-án. Ukrán források szerint két ember életét vesztette, huszonnyolc megsebesült. MTI/EPA/Pavlo Pahomenko Fotó: Pavlo Pahomenko
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV Napindító című műsorában Gantner Barnabás külpolitikai szakértő elemezte a háborúk legfrissebb történéseit, majd pedig Demkó Attila biztonságpolitikai szakértőt kérdezték az esetről. A műsor második felében pedig Sayfo Omart, a Migrációkutató Intézet vezető kutatóját és a Hír TV kárpátaljai tudósítóját, Dunda Györgyöt kérdezték.

Dunda György egy újabb, a közösségi médiában nagy felháborodást keltő erőszakos mozgósítási esetről számolt be a műsorban, majd pedig kifejtette, hogy jól érezhetően egyre nagyobb az ellenállás Ukrajnában a mozgósítás e formái ellen. 

Ahogy arról lapunk is többször beszámolt, az utóbbi időben a közösségi médiában számos olyan felvételt is megosztottak, amelyek szerint Ukrajna-szerte kényszersorozásokat hajtanak végre a hatóságok. 

A fenti felvételen az látható, amint a hatóságok gyakorlatilag elrabolnak egy férfit Ukrajnában.

Borítókép: Orosz légitámadásban megsérült lakóházak a kelet-ukrajnai Harkivban (Fotó: MTI/EPA/Pavlo Pahomenko)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.