Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megölhették a német lány meztelen testét meggyalázó Hamász-terroristát + videók

Az izraeli hadsereg módszeresen számolja fel a terrorszervezet infrastruktúráját, likvidálja vezetőiket.

2023. 11. 16. 15:36
Forrás: Fotó: X
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az X közösségi oldalon futótűzként terjedő bejegyzések szerint az Izraeli Védelmi Erők (IDF) megölhette azt a terroristát, akinek köze lehetett Shani Louk, a 22 éves, izraeli–német fesztiválozó halálához. A megölt férfi Shani Louk meztelen testével áthajtott a Gázai övezetben.

A német sajtó szerint Shmuley Boteach amerikai rabbi és író a közösségi médiában Ricarda Loukra, egy meggyilkolt lány információra hivatkozva tette közzé a beszámolót.

Mint mondta, Ricarda Louk egy beszélgetés során elmondta neki, hogy a Hamász terroristáját, aki a videón látható módon körbehurcolta a lányát Gázában, a hadsereg megölte. Jelenleg nincs hivatalos megerősítés erről az izraeli hadseregtől.

A 22 éves Shani Louk Forrás: X

Shani Loukot a palesztin terroristák október 7-én rabolták el, végül lefejezték, meztelen testét pedig diadalmasan körbevitték Gáza utcáin. 

A 22 éves nő a Hamász borzalmainak szimbólumává vált, amikor a terroristák elragadták őt a Re’im kibuc közelében tartott fesztiválról.

Mindeközben az Izraeli Védelmi Erők módszeresen felszámolja a Hamász infrastruktúráját és likvidálja a fontosabb vezetőket. Az izraeli hadsereg tűzszerészei tegnap felrobbantották a Hamász törvényhozó tanácsának épületét.

Az éjjel az izraeli hadsereg halálos légicsapásokban lerombolta Iszmail Hanijey Hamász-vezér házát és székhelyét. Ő a Hamász politikai bizottságának elnöke, és sokan a terrorcsoport legmagasabb rangú személyiségének tartják.

Borítókép: Shani Loukkal parádézó terroristák a Gázai-övezetben októberben (Forrás: Képernyőkép/X)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.