Kétéves kislányt kapcsoltak le a rendőrök gyorshajtásért

Vagy talán inkább azért, mert a volán mögött mosott fogat?

Forrás: Autószektor, Notizie Tiscali2023. 11. 17. 19:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy rózsaszín autót vezető kislányt állítottak meg a rendőrök Amerikában, mert állítólag túllépte a megengedett sebességet, és még fogat is mosott a volán mögött. Az Okarche Rendőrkapitányság videóján a kétéves Rose Fern látható, amint éppen „megsérti a törvényt”, és amint éppen megállítja a rendőrautó.

A gyermeket a Kansas Avenue-n találta meg a rendőr, és az „azonnali intézkedés mellett döntött” – írta a rendőrség a közösségi médiában. 

A videóból nem derül ki, hogy milyen sebességgel vezetett a kislány, ahogy az sem, hogy hogy be volt-e kapcsolva a biztonsági öve. Az ügyet Rose egy figyelmeztetéssel megúszta – írja az Autószektor egy olasz portál nyomán. 

A videó ide kattintva megtekinthető. 

Borítókép: kép a videóból

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.