Kázmér 2024. március 4.
logo

Putyin életére törnek? Új világhatalom emelkedik ki? – a világhírű jósnő szerint ezek várnak ránk 2024-ben + videó

Magyar Nemzet
2023.11.29. 07:51 2023.11.29. 08:15
Putyin életére törnek? Új világhatalom emelkedik ki? – a világhírű jósnő szerint ezek várnak ránk 2024-ben + videó

Vészesen közeledünk az év végéhez, ilyenkor pedig már megjelennek sorra a következő évi jóslatok is. Az egyik legnépszerűbb jós Nostradamus mellett az egykori bolgár Vangelia Pandeva Gushterova, azaz Baba Vanga. Az asszony 1911-ben született és 1996-os haláláig rengeteget jósolt, egészen pontosan 5079-ig minden évre van valamilyen jövendölése.  

Úgy tűnik, sok jóslata valóra vált jóval a halála után. Baba Vanga például állítólag megjövendőlte Diana hercegnő halálát, a Kurszk orosz tengeralattjáró elsüllyesztését és a szeptember 11-i terrortámadásokat. Még saját halálát is előre látta 1996. augusztus 11-én, 85 éves korában. Persze, érdemes azér fennartásokkal kezelni a jóslatokat.

2023-as jóslatai eddig nem jöttek be, idén pusztító következményekkel járó napviharról és nukleáris biofegyverekről szóltak a bolgár asszony jövendölései. De miket jósolt 2024-re? 

Többek közt azt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök életére törnek.

Ismerve a jelenlegi feszült nemzetközi helyzetet, ez nem is annyira elképzelhetetlen. Baba Vanga szerint emellett a világ legnagyobb földrengésére is sor kerül jövőre, mégpedig Ázsiában. Emellett egy új vezető hatalom emelkedhet fel a Föld déli féltekéjén. 

Ez például tökéletesen összhangban van a jelen korunk átalakuló világrendjével és a globális Dél felemelkedésével, noha 2024 talán még korai dátum ehhez.

A bolgár jósnő szerint 2024-ben eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségek ellenszerét is felfedezik. Az egyik legérdekesebb jóslat Európával kapcsolatos, Baba Vanga szerint ugyanis a kontinenst gazdasági válság fogja sújtani – ez már megvan –, amelyet politikai válság is követni fog. Ezenfelül Európa Amerikával egyetemben több terrortámadás célpontja lesz 2024-ben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.