Putyin életére törnek? Új világhatalom emelkedik ki? – a világhírű jósnő szerint ezek várnak ránk 2024-ben + videó

Megnéztük, mit jósolt 2024-re a világhírű bolgár jósnő.

2023. 11. 29. 7:51
Forrás: Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vészesen közeledünk az év végéhez, ilyenkor pedig már megjelennek sorra a következő évi jóslatok is. Az egyik legnépszerűbb jós Nostradamus mellett az egykori bolgár Vangelia Pandeva Gushterova, azaz Baba Vanga. Az asszony 1911-ben született és 1996-os haláláig rengeteget jósolt, egészen pontosan 5079-ig minden évre van valamilyen jövendölése.  

Úgy tűnik, sok jóslata valóra vált jóval a halála után. Baba Vanga például állítólag megjövendőlte Diana hercegnő halálát, a Kurszk orosz tengeralattjáró elsüllyesztését és a szeptember 11-i terrortámadásokat. Még saját halálát is előre látta 1996. augusztus 11-én, 85 éves korában. Persze, érdemes azér fennartásokkal kezelni a jóslatokat.

2023-as jóslatai eddig nem jöttek be, idén pusztító következményekkel járó napviharról és nukleáris biofegyverekről szóltak a bolgár asszony jövendölései. De miket jósolt 2024-re? 

Többek közt azt, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök életére törnek.

Ismerve a jelenlegi feszült nemzetközi helyzetet, ez nem is annyira elképzelhetetlen. Baba Vanga szerint emellett a világ legnagyobb földrengésére is sor kerül jövőre, mégpedig Ázsiában. Emellett egy új vezető hatalom emelkedhet fel a Föld déli féltekéjén. 

Ez például tökéletesen összhangban van a jelen korunk átalakuló világrendjével és a globális Dél felemelkedésével, noha 2024 talán még korai dátum ehhez.

A bolgár jósnő szerint 2024-ben eddig gyógyíthatatlannak tartott betegségek ellenszerét is felfedezik. Az egyik legérdekesebb jóslat Európával kapcsolatos, Baba Vanga szerint ugyanis a kontinenst gazdasági válság fogja sújtani – ez már megvan –, amelyet politikai válság is követni fog. Ezenfelül Európa Amerikával egyetemben több terrortámadás célpontja lesz 2024-ben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.