Rengeteg szülő emeli fel a hangját az LMBTQ-lobbi ellen

A minap egy mesedélutánt akadályoztak meg a szülők, ahol egy transzvesztita olvasott volna fel a gyerekeknek, máshol pedig több százan vonultak fel, hogy a genderideológia iskolai terjedése ellen tiltakozzanak. A gyermekükért aggódó szülőket gyűlölködőnek minősítették.

Forrás: V4NA2023. 11. 01. 6:14
A transznemű közösség szimbóluma. (Fotó: Twitter / SammysAmiga)
A transznemű közösség szimbóluma. (Fotó: Twitter / SammysAmiga)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elmaradt egy „drag queen story hour”, vagyis egy olyan mesedélután, ahol egy tranvesztita, egy drag queen olvasott volna fel gyerekeknek egy dél-kaliforniai könyvtárban az Egyesült Államokban, miután szülők egy csoportja elállta a könyvtár bejáratát, hívja fel rá a figyelmet a V4NA nemzetközi hírügynökség.

A tüntetők azt kiabálták, hogy „hagyják békén a gyerekeinket!”, és megakadályozták Pickle, a drag queen belépjen az épületbe, írja a Slay News.

Lindsey Horvath megyei felügyelő irodája szervezte a drag queen mesedélutánt, hogy ezzel is segítse az LMBTQ+ történelmi hónap megünneplését – számolt be a Sun. A lap hozzáteszi, hogy Horvath a könyvtárban volt, és személyesen látta a tüntetést, később pedig felháborodásának adott hangot közösségi oldalán. Úgy fogalmazott:

„A tüntetők azt állították, hogy a gyerekek biztonságát akarják megőrizni, miközben ajtókat döngettek, trágárságokat és sértéseket kiabáltak a munkatársaim és a könyvtár személyzete felé, és babakocsikkal blokkolták az arra közlekedő járműveket”.

Szerinte ez a képmutatás „megdöbbentő”, és hozzátette, hogy „a tüntetők mai üzenete és tettei nem fognak győzni az LMBTQ-jogokért és egyenlőségért folytatott folyamatos harcunkban”.

Alyssa Sonora, a tüntetés egyik szervezője és a San Fernando Valley Alliance közösségi akciócsoport társalapítója a Sunnak azt mondta, hogy a drag queenek megpróbálják megfosztani a szülőket a saját gyermekeik nevelésével kapcsolatos döntésektől.

Szerinte a drag queenek miatt ugyanis olyan dolgokat kell elmagyarázniuk a gyerekekeiknek, amihez még túl fiatalok. „Ez frusztráló” – fogalmazott.

Kanadában szintén aggódó szülők szerveztek tüntetést, hogy kifejezzék nemtetszésüket a genderideológia iskolai terjedése ellen. Abbotsfordban mintegy 500 szülő vonult fel, hogy tiltakozzanak gyermekük iskolai szexuális indoktrinálása ellen.

Nem okozott meglepetést, hogy a kanadai kormány által finanszírozott Canadian Anti-Hate Network nevű szervezet, már előzetesen gyűlöletkeltőnek ítélte a békés felvonulókat, és arra szólították fel szövetségeseiket, hogy szervezzenek ellentüntetést az esemény ellen, írja a Rebel News.

A portál arra is felhívja a figyelmet, hogy

a szervezet egészen megdöbbentő módon egy útmutatót is kiadott Pride Defenders Guide (Büszkeségvédelmi útmutató) címmel, amelyben egy sor, a „tüntetőkkel szembeni ellenzéki” tipp mellett arra bátorítja „szövetségeseiket”, hogy kémkedjenek minden gyűlöletkeltőnek minősített tüntetés potenciális résztvevői után, álarcok segítségével rejtsék el személyazonosságukat, és zavarják meg a független sajtót, köztük a Rebel Newst, abban, hogy szabadon tudósítsanak az ilyen tüntetésekről a nyilvánosság számára.

A Rebel News hozzátette, a mostani tüntetésre testőröket kértek fel, hogy biztosítsák munkatársaik védelmét.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Twitter/SammysAmiga)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.