Átlagos péntek: így verik össze egymást az utcán a migránsok + videó

Az agresszív illegális bevándorlók magukkal hozzák az otthoni konfliktusaikat is, a leszámolások pedig az európai nagyvárosok utcáin történnek.

2023. 12. 09. 11:58
null
Groningen, 2023. december 8. A hollandiai Ter Apelben lévõ menekültügyi regisztrációs központ túlzsúfoltsága miatt Groningenbe szállított menedékkérõk érkeznek a The Village diákotthonban kialakított, 80-100 fõ befogadására alkalmas krízismenhelyre 2023. december 8-án. A Szíriából, Eritreából, Szomáliából, Iránból, Irakból és Jemenbõl érkezett migránsok várhatóan körülbelül három hónapig maradnak a menhelyen, majd menedékközpontokban kapnak elhelyezést. MTI/EPA-ANP/Vincent Jannink Fotó: Vincent Jannink
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kulturális sokszínűség több európai nagyváros életét megkeseríti. A migrációs nyomás súlyos terhe alatt az alábbi videón látható jelenetek mindennaposak Európa-szerte azokban az országokban, ahol naponta ezrével érkeznek az agresszív illegális bevándorlók, akik magukkal hozzák az otthoni konfliktusaikat is. Milánóban különösen nagy a baj.

A szintén olaszországi Lampedusa szigetére egy év alatt kétszázezer migráns érkezett, és nem ez az egyetlen olyan sziget, ahol kikötnek a gumicsónakkal érkező illegális bevándorlók.

Láthatóan Franciaország is elesett, ahol még a metróban is képesek összeverekedni a migránsok.

Borítókép: Illegális migránsok egy buszról szállnak le (Fotó: MTI/EPA-ANP/Vincent Jannink)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.