Ezt az autót még Elon Musk is megirigyelné + videó

Száz nap, tizenötezer dollár – egy youtuber fából készítette el a Tesla Cybertruck másolatát.

2023. 12. 26. 9:43
Forrás: Forrás: képkocka az eredeti videóból.
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ND-WoodArt YouTube-csatorna mögött álló youtuber elkészített egy teljesen működő Tesla Cybertruckot, azzal a hatalmas különbséggel, hogy fából építette meg a járművet. 

Száz nap és 15 ezer dollár kellett ahhoz, hogy végül útra indulhasson a fa Cybertruck.

Korábban is sok sportautót, motort készített már fából, de volt egy tank is. Kisebb-nagyobb sikerrel futott eddig a csatorna, ám a Cybertruckkal lehet, hogy sikerült felkelteni az internet népének figyelmét.

Ehhez nagyban hozzájárulhatott az is, hogy a csapat az X-en közzétett egy posztot, amiben Elon Musknak is üzentek.

A bejegyzésben ez állt: „Szenvedélyes tartalomkészítő vagyok, aki nagyon szereti a fából készült járműveket, és csodálom önt és a Teslát is. Az évek során számos faautó projektbe kezdtem, hogy értékes tapasztalatokat szerezzek. És ma elkészült a lenyűgöző Cybertruck”.

Hozzátette: „tisztában vagyok vele, hogy a Tesla sok kihívással szembesült a Cybertruck megvalósítása során. Mindazonáltal bízom az ön elképzelésében és a Tesla képességeiben. Bízom benne, hogy ez a rendkívüli jármű végül sikeres lesz.”

Elon Musk maga is válaszolt a gondosan megírt posztra, és azt írta: „Persze, nagyon köszönjük.”

A faautó nagyon népszerű lett, sokan dicsérték, sokan ugyanakkor kritikákat is megfogalmaztak – a Teslával szemben. Mint írták, ez sokkal jobban néz ki, mint az eredeti.

 

Borítókép: A fa Cybertruck (Fotó: YouTube/ND – Woodworking Art)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.