James Woods lesújt a demokrácia ellen háborúzó demokratákra

James Woods, Hollywood kevés konzervatív sztárjának egyike teljes megdöbbenésének adott hangot a coloradói legfelsőbb bíróság döntése miatt, miszerint Donald Trump volt elnök 2024-ben nem indulhat az elnökválasztáson.

2023. 12. 20. 20:34
2017 Writers Guild Awards L.A. Ceremony - Inside
BEVERLY HILLS, CA - FEBRUARY 19: Actor James Woods speaks onstage during the 2017 Writers Guild Awards L.A. Ceremony at The Beverly Hilton Hotel on February 19, 2017 in Beverly Hills, California. Charley Gallay/Getty Images for WGAw/AFP (Photo by Charley Gallay / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP) Fotó: Getty Images
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint arról a Breitbart News amerikai hírportál beszámolt, a provokatív döntés részben megfordítja Sarah Wallace coloradói kerületi bírónő korábbi ítéletét, aki novemberben úgy döntött, hogy Donald Trump nem az Egyesült Államok tizennegyedik alkotmánymódosításban meghatározott tisztségviselője, és ezért a módosítás nem használható arra, hogy kizárják őt a coloradói előválasztási szavazólapon való megjelenésből.

 

James Woods világhírű színész a közösségi médiát használta fel, hogy hangot adjon dühének, és kijelentette, hogy Donald Trump ártatlan minden valós vagy vélt bűncselekményben, Hozzátette, hogy az igazi demokrácia elleni háború éppen Coloradóban bontakozik ki.

A szókimondó színésztől nem idegen a politizálás

Az Oscar-jelölt színész még októberben bírálta Joe Biden elnököt az izraeli sajtótájékoztatója miatt, amelyen összefüggéstelenül kezdett el beszélni, és amely rendkívül kínos volt. Annak ellenére, hogy Biden előkészített jegyzetet olvasott fel, a beszéd közepén részben, majd teljesen elvesztette a fonalat.

Woods felhívta a figyelmet Biden nyilvánvaló demenciájára is.

Percekre vagyunk a végítélet órájának végétől, ha ez a lelketlen bolond a főnök. Neki mennie kell. Szó szerint az emberiség sorsa forog kockán

– vélekedett a színész.

Borítókép: James Woods színész beszél a színpadon a 2017-es Writers Guild Awards L.A. díjátadó ünnepségen (Fotó: Charley Gallay/Getty Images/AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.