Tilosban járt az egykori James Bond

Pierce Brosnan az életét kockáztatva tért le a kijelölt útról.

Forrás: BBC2023. 12. 29. 7:55
Pierce Brosnan
(FILES) US-Irish actor Pierce Brosnan arrives to take part in a tribute ceremony as part of the 45th Deauville US Film Festival, on September 6, 2019 in Deauville. Former James Bond actor Pierce Brosnan is in hot water with Yellowstone Park authorities after straying off the beaten path in a geothermal area of the famed national wilderness. The Irish heartthrob and on-screen superspy was strolling through the sprawling national park on November 1 when he was given a ticket for "foot travel in a thermal area," the Los Angeles Times reported, saying it had seen a copy of the citation. (Photo by LOU BENOIST / AFP) Fotó: AFP Forrás: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pierce Brosnant beidézte a bíróság, mivel vádat emeltek ellene amiért a Yellowstone Parkban tiltott területre lépett be – írja a BBC. A színészt azzal vádolják, hogy letért a kijelölt ösvényről, és megközelítette a Mammoth Hot Springst. Ezen a területen sok a gejzír, a gőzszellőző és a forró iszapmedence. E természeti jelenségek miatt már több mint húsz ember vesztette életét.

Az egykori James Bondnak ezért január 23-án a wyomingi bíróság elé kell állnia

– hangsúlyozták. Hozzátették: Pierce Brosnan még nem reagált a vádakra.

Azt tudni lehet, hogy a színész azért volt a helyszínen, mivel az új filmjét forgatta a Yellowstone Film Ranchen, a Richard Gray által rendezett The Unholy Trinity című filmet.

 

Borítókép: Pierce Brosnan (Fotó: AFP/Lou Benoist)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.