Imádkoznak Szijjártó Péterért ungvári útja előtt

Még a külföldi sajtóban is arról cikkeztek a héten, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztert halálosan megfenyegették hétfői ungvári útja előtt. A tárcavezető vasárnap este a közösségi oldalán tett közzé bejegyzést a látogatással kapcsolatban.

2024. 01. 28. 19:38
SZIJJÁRTÓ Péter; BLANÁR, Juraj
Budapest, 2023. december 20. Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Juraj Blanár szlovák külügy- és Európa-ügyi miniszterrel a tárgyalásuk után Budapesten, a minisztériumban tartott sajtótájékoztatón 2023. december 20-án. MTI/Balogh Zoltán Fotó: Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Köszönöm mindenkinek a kedves, aggódó, féltő üzeneteket a holnapi, ukrán kollégákkal való tárgyalás kapcsán kapott fenyegetés miatt” – írta a Facebook-oldalára Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap. A tárcavezető hétfőn ugyanis a kárpátaljai Ungváron fog tárgyalni ukrán hivatali kollégájával, Dmitro Kulebával. Korábban a magyar külügyminiszert halálosan megfenyegették.

Aggodalomra azonban semmi ok, mert Kelemen atya írt sms-t, hogy a győri bencés rendház összes szerzetese imádkozik értem, úgyhogy tutira nem lesz semmi gond

– fogalmazott posztjában a tárcavezető.

 

Borítókép: Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.