Sokkoló: óriási tűz pusztít el mindent Szentpéterváron + videó

A tűz területe eléri az ötvenezer négyzetmétert, áldozatokról eddig nem érkezett információ.

Forrás: Telegram2024. 01. 13. 8:37
Kigyulladt egy Wildberries raktár Szentpéterváron.
Forrás: rendkívüli helyzetek minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az orosz rendkívüli helyzetek minisztériuma felvételeket mutatott be a Wildberries raktár oltásáról. A jelentések szerint 112 szakember és 25 egységnyi felszerelés dolgozik a helyszínen. A tűz kiterjedése már ötvenezer négyzetméterre terjedt ki. Az áldozatokról nem érkezett információ. 

 

 

A Wildberries kereskedők kártérítést kapnak a raktárban keletkezett tűzben megsérült árukért, és a vásárlóknak visszatérítik az elveszett megrendelések árát – közölte a vállalat a RIA Novosztyi beszámolója szerint.

Szentpéterváron ellenőrzik a levegő állapotát a Puskin kerületben, miután egy Wildberries raktárban nagy tűz ütött ki. A tűzeset 5-ös számú – a maximális bonyolultsági fokozatot jelentő – tűzoltóságot kapott, közölte a városi rendkívüli helyzetek minisztériumának sajtószolgálata.

Borítókép: Kigyulladt egy Wildberries raktár Szentpéterváron (Fotó: Rendkívüli Helyzetek Minisztériuma)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.