Nem indulnak újra a háború miatt leállított járatok

Az izraeli háború a légi közlekedésben is változásokat okozott. Korábban közlekedő járatokat szüntettek meg, vagy már nem is indítanak újra.

2024. 02. 05. 14:41
Ben Gurion International Airport In Tel Aviv
El Al planes are seen at the Ben Gurion International Airport in Tel Aviv on December 31, 2022. (Photo by Jakub Porzycki/NurPhoto) (Photo by Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP) Fotó: Jakub Porzycki / NurPhoto/AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Izrael nemzeti légitársasága a következő nyári szezonban nem indítja újra közvetlen járatait az ír fővárosba, Dublinba, illetve a marokkói Marrákes városába sem – közölte a légitársaság. A döntést a gázai háború óta tapasztalt vásárlói igények változásával indokolták — írja a The Times of Israel izraeli hírportál.

A dublini járat mintegy fél évig működött teljes kapacitással, tavaly márciusban indult, és októberben ritkították meg az induló gépek számát, míg a Marrákesbe tartó gépek indítása 2023 októberében teljesen leállt.

 

Borítókép: Izraeli repülőgépek (Fotó: NurPhoto via AFP/Jakub Porzycki)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.