Sürgősségi osztályba csapódott egy autó Texasban + videók

Egy ember meghalt, többen megsebesültek, amikor egy autó egy sürgősségi osztályba csapódott a Texas állambeli Austinban.

2024. 02. 14. 7:15
Baleset
Bakeset Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy kórház sürgősségi osztályába csapódott egy autó a Texas állambeli Austinban – számol be róla a Fox News amerikai televíziós hálózat.

Az autó vezetője meghalt a balesetben, további öt ember pedig megsérült. Egy felnőttet és egy gyermeket kritikus állapotban szállítottak át egy másik kórházba – írja a CNN amerikai hírtelevízió. Nyolc olyan beteget is más intézményekbe helyeztek át, akik nem sérültek meg a balesetben.

A hatóságok nem látják jelét szándékosságnak.

A lakosságot nem fenyegeti veszély. Az előzetes információk és a jelenleg összegyűjtött részletek alapján ez az incidens nem tűnik szándékos cselekménynek

− közölte az austini rendőrség, hozzátéve, hogy a nyomozás folyamatban van.
 

Borítókép: Balesetet szenvedett autó (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.