Véres bosszút esküdött Medvegyev a moszkvai terrortámadást követően

Az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese a közösségi oldalán üzent.

2024. 03. 24. 17:56
Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese (Fotó: Dmitri Chirciu / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A moszkvai terrortámadás után kétségkívül Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese fogalmazta meg a legdurvább kijelentéseket. Medvegyev legutóbb azt írta a közösségi oldalán:

Megbosszuljuk mindannyiukat. És azok, akik ebben részt vettek, függetlenül a származási országtól és a státustól, mostantól a legfőbb és jogos célpontjaink. Várjatok csak, ti fattyak!

 

Dmitrij Medvegyev közvetlenül a véres terrortámadás után is megszólalt, akkor kijelentette:

A terroristák csak a megtorló terrort értik. Semmilyen bíróság és vizsgálat nem segít, ha az erőszakra válaszul nem erőszakot alkalmaznak. Világtapasztalat. Ha megállapítást nyer, hogy a kijevi rezsim terroristáiról van szó, akkor nem lehet velük és ideológiai inspirálóikkal másként bánni. Kíméletlenül el kell pusztítani a terroristákat. Beleértve annak az államnak a tisztviselőit is, amelyik ilyen atrocitást követett el.

 

 

Borítókép: Dmitrij Medvegyev, az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese (Fotó: Dmitri Chirciu/ANADOLU AGENCY/Anadolu via AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.