Deutsch Tamás: Azonnali fegyverszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazzuk!

A Fidesz EP-képviselője keményen beleállt a háborúpárti brüsszelitákba.

2024. 04. 08. 16:41
DEUTSCH Tamás
MEP Tamas Deutsch, the head of Fidesz's delegation to the European Parliament, speaks at the renewal congress of the Fidesz Hungarian Civic Federation at Hungexpo, Budapest, on November 18, 2023. (Photo: MTI/Szilard Koszticsak)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A héten az Európai Parlament mini plenáris ülésén több téma is előkerül, köztük a migrációs és menekültügyi csomag, illetve a jogállamiság kérdése Magyarországon. Ezzel kapcsolatban Deutsch Tamás, a Fidesz EP-listavezetője a Facebookon azt írta, hogy az európai baloldal és a magyar dollárbaloldal már megint Magyarországot veszi terítékre a héten az EP-ben. Úgy fogalmazott:

A koreográfia ugyanaz: jól ismert hazugságokra, rágalmakra, mesterkélt ürügyekre építő megfogalmazások, melyekkel támadják Magyarországot és a magyar embereket. Ezt nem fogjuk hagyni, megvédjük Magyarország szuverenitását!

 

Nemrég lapunk is megírta, hogy az Európai Parlament jogi bizottsága arról szavazott, hogy pert indítanak az Európai Bizottság ellen, amiért az hozzájárult a Magyarországnak jogszerűen járó és eddig önkényesen visszatartott 12 milliárd euró folyósításához.  

Bármekkora is a támadás, bármilyen erős is a zsarolás Brüsszelből, mi nem változtatunk az álláspontunkon. Azonnali fegyverszünetet és béketárgyalások megkezdését szorgalmazzuk

– szögezte le az EP-képviselő azzal kapcsolatban, hogy Európa-szerte háborús pszichózisban szenvednek és Macrontól kezdve Tuskig bezárólag sok európai vezető akarja a harmadik világháború kitörését.

Borítókép: Deutsch Tamás nem kímélte a háborúpártiakat (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.