Tegyük újra naggyá Európát!

Ötoldalú csúcstalálkozón vett részt Orbán Viktor az Európai Unió következő öt évre szóló stratégiai menetrendjéről.

2024. 04. 04. 6:29
ORBÁN Viktor; MICHEL, Charles; IOHANNIS, Klaus
Bukarest, 2024. április 3. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Charles Michel, az Európai Tanács elnöke (b), Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Klaus Iohannis román elnök (j) az EU Stratégiai Menetrend 2024-2029 elõkészítõ megbeszélésén a bukaresti államfõi rezidencián, a Cotroceni-palotában 2024. április 3-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Európai Unió 2024 és 2029 közötti stratégiai menetrendjének előkészítéséről szóló ötoldalú csúcstalálkozóval folytatódott a bukaresti diplomáciai nagyüzem Orbán Viktor számára. A miniszterelnök egy fotót is megosztott a találkozó kapcsán.

Stratégiai megbeszélés az EU jövőjéről Charles Michellel, Klaus Johannisszal, Alexander De Crooval és Andrej Plenkoviccsal. A magyar vízió egyszerű: Tegyük újra naggyá Európát!

− írta a képhez Orbán Viktor.

Borítókép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Charles Michel, az Európai Tanács elnöke (balra), Orbán Viktor miniszterelnök (középen) és Klaus Johannis román elnök (jobbra) az EU stratégiai menetrend 2024–2029 előkészítő megbeszélésén a bukaresti államfői rezidencián, a Cotroceni-palotában 2024. április 3-án (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.