Hatalmas dráma a hídon, dermesztő videón mutatjuk, amint a kamion a mélybe zuhan

Többrendbeli szándékos veszélyeztetéssel vádolják a baleset okozóját.

Forrás: BBC2024. 05. 17. 12:36
kamion, kormány, sofőr
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy elakadt autót akart kikerülni egy kisteherautóval közlekedő sofőr a louisville-i Clark Memorial Bridge-en, azonban azzal feltehetően nem igazán számolt, hogy amint ezt megteszi, egy kamionnal találja magát szemben. Az ütközés után a kamionos elvesztette az uralmat a jármű felett, átment a szemközi sávba, áttörte a korlátot, majd 23 méterrel az Ohio folyó felett kötött ki. 

A tűzoltók azonnal akcióba léptek, és kiszabadították a kamionból a sofőrt. Mindez még március 1-jén történt, azonban a videót csak most tették közzé, miután május 15-én lejátszották a bíróságon, ahol a kisteherautó sofőrjét hallgatták meg az ügyben. A férfit többrendbeli szándékos veszélyeztetéssel vádolják – írja a BBC.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.