Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Így juthat ingyen autópálya-matricához

Nem kell érte sokat tenni.

Forrás: Autószektor2024. 05. 17. 11:50
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tíz darab autópálya-matricát sorsol ki a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ Zrt.) azok között, akik kitöltik közlekedésbiztonsági témájú online felmérésüket

A kutatás két konkrét témakörre, a gyorshajtásra és az elsőbbség meg nem adására fókuszál, amelynek apropóját az adja, hogy a tavalyi online felmérésükből kiderült, hogy a gyorshajtás és az elsőbbség meg nem adása volt a két leggyakrabban bevallott szabályszegés – részletezte az Autószektornak Bozóky Alex, a NÚSZ Zrt. vezérigazgatója. Ez egészen pontosan azt jelenti, hogy 

a kutatásban részt vevők 82 százaléka vallotta be, hogy valamilyen rendszerességgel átlépi a sebességhatárt, és a válaszadók közel fele, 42 százaléka árulta el, hogy nem feltétlenül áll meg a stoptáblánál.

A kutatásban május 31-én éjfélig lehet részt venni. A kérdésekre válaszolók automatikusan részt vesznek a nyereményjátékon, amelynek lényege, hogy tíz darab – választhatóan D1M, D1 vagy D2 díjkategóriára érvényes – havi országos autópálya-matricát sorsolnak ki a résztvevők között. A nyerteseket a NÚSZ Zrt. legkésőbb 2024. június 5-én értesíti.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.