Következő mérkőzések
Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Menczer Tamás: Veszélyben vannak a békepárti vezetők, most meg kell mutatnunk az erőnket!

Veszélyben vannak a békepárti vezetők, „tudjuk, látjuk, hogy a háborúpártiak a legundorítóbb, legaljasabb módszerektől sem riadnak vissza" azért, hogy elhallgattassák a békepárti vezetőket – hangoztatta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára kedden felöltött videóban.

Forrás: MTI2024. 05. 21. 13:36
MENCZER Tamás
Az Országgyűlés plenáris ülése Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás azt mondta, hogy Robert Fico szlovák kormányfőt „lelőtték a nyílt utcán”, ráadásul – folytatta – a hírek szerint lehet, hogy a szlovákiai merénylőnek tettestársai is voltak, vannak, erről beszélt Szlovákia belügyminisztere.

Kiemelte: Orbán Viktor maradt az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök az Európai Unióban.
Ahhoz, hogy meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát, erőt kell mutatnunk – hangsúlyozta a kormánypárti politikus.

Mutassuk meg az erőnket először június 1-jén a békemeneten, aztán június 9-én, a szavazás során!

– mondta, hozzátéve: „védjük meg Magyarország békéjét és biztonságát!"

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz képviselője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2024. május 13-án (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.