A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni

Az Európai Néppárt frakcióvezetője nem nézi jó szemmel, hogy nem akarunk háborút és migrációt.

2024. 06. 20. 14:46
Brüsszel, 2024. június 9.
Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke a párt brüsszeli eredményváróján az európai parlamenti választások estéjén, 2024. június 9-én.
MTI/EPA/Olivier Hoslet
Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, büntetni akarnak bennünket – jelentette ki Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videóban rámutatott, hogy Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője ilyen ember, aki nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot akarja büntetni.

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen

– idézte fel Manfred Weber szavait a videóban.

A Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor a probléma, nem a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma. Manfred Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát – jelezte Menczer Tamás.

Manfred Weber tehát büntetni akar bennünket, magyarokat

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató. Azért akarja büntetni a magyarokat, mert mi nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus. Ezért akar büntetni bennünket, magyarokat – jelezte Menczer Tamás. 

Most hozzá csatlakozott Magyar Péter

– emelte ki. De akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti, bevándorláspárti nyomás, a kormány mindig minden erejével azért küzd, hogy megóvja, megvédje Magyarország békéjét és biztonságát – közölte a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Manfred Weber (Fotó: MTI/EPA/Olivier Hoslet)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.