Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Nem jelent meg a saját ballagásán a fiatal lány, az egyik rokona jött rá, hogy mi történt

Több lövedékhüvelyt is találtak a helyszínen.

Forrás: Tények, Crime Online2024. 06. 17. 16:47
illusztráció Fotó: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Holtan találtak egy 15 éves lányt, Ahliana Dickey-t az amerikai Massachusetts állambeli Lowell város egyik lakásában, miután nem jelent meg a ballagásán és az egyik rokona kezdte el keresni – írja a Crime Online cikke alapján a Tények.

A gyermekre az egyik családtagja bukkant rá. A nagynéni hivatalos volt a nyolcadikos lány ballagására, azonban ő nem jelent meg az intézményben, így otthon kezdte keresni a fiatalt. 

A helyszínre érkező rendőrök és mentők megállapították, hogy a lányt agyonlőtték. A helyszínen több lövedékhüvelyt is találtak.

Egy szomszéd a nyomozóknak arról számolt be, hogy a fia csütörtök este lövéseket hallott a lakásból, azonban nem nézett utána a dolognak. A rendőrök arról nem nyilatkoztak, hogy a hallott lövések összefügghetnek-e a lány halálával, de emberölés miatt indítottak büntetőeljárást.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.