Élő közvetítés
Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Orbán Viktor világossá tette a NATO főtitkárának: nem akarunk részt venni mások háborújában + videó

Menczer Tamás: Magyarország békéjét minden nap meg kell védenünk, mert a háborúpártiak nyomása folyamatosan nő.

Forrás: Facebook2024. 06. 12. 13:23
STOLTENBERG, Jens; ORBÁN Viktor
Orbán Viktor fogadta a NATO főtitkárát Fotó: Máthé Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás a közösségi oldalára feltöltött videójában úgy fogalmazott: Orbán Viktor ismét megvédte a magyar érdeket, Magyarország békéjét. A magyar miniszterelnök ma Budapesten világossá tette a NATO főtitkárának, hogy nem akarunk részt venni mások háborújában.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a tárgyalásukat követően tartott sajtótájékoztatón a Karmelita kolostorban 2024. június 12-én. (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)
Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Jens Stoltenberg NATO-főtitkár a tárgyalásukat követően tartott sajtótájékoztatón a karmelita kolostorban 2024. június 12-én (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Sajnos a NATO az elmúlt hetekben óriási lépésekkel indult a háború felé. A NATO akarja irányítani a fegyverküldést, a katonák kiképzését, s a NATO óriási pénzeket, összesen százmilliárd eurót akar belepumpálni a háborúba

 – mondta a Facebookra feltöltött videójában a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer hozzátette: mi ebből ki akarunk maradi. A magyar emberek világos döntést hoztak vasárnap. Ez nem a mi háborúnk. Mi békét akarunk.

Orbán Viktor elérte, hogy a NATO garantálja a következőket: Magyarországnak, magyar katonáknak nem kell részt venniük ebben az Ukrajna-misszióban. Magyarország területén semmilyen háborús esemény nem történik, s magyar adófizetők pénzét nem használják fel az Ukrajna-misszióban.

Magyarország békéjét minden nap meg kell védenünk, mert a háborúpártiak nyomása folyamatosan nő. A magyar emberek vasárnapi döntésének megfelelően minden erőnkkel azért küzdünk, hogy ne tudják belepréselni hazánkat, Magyarországot ebbe a háborúba

 – fogalmazott Menczer.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.