Számszeríjjal lőtték le a BBC műsorvezetőjének családtagjait

Szerelemféltés állhat a brutális kivégzés hátterében.

2024. 07. 10. 18:38
A member of the forensic team walks past a tent set up behind a cordon at Ashley Close in Bushey in the borough of Hertfordshire, north of London, on July 10, 2024 after a triple "crossbow attack" murder. British police were searching for a suspect who may have a crossbow after the wife and two daughters of a BBC radio racing commentator were killed in what police believe was a "targeted" attack.
JUSTIN TALLIS / AFP
Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brutálisan meggyilkolták az egyik BBC-s rádiós műsorvezető, John Hunt lóverseny-szakkommentátor családtagjait: feleségét és két felnőtt lányát nagy valószínűséggel számszeríjjal lőtték le otthonukban, a brit főváros északi elővárosában, Bushey-ban. A tettes más fegyvereket is használhatott. A holttesteket kedden este találták meg a házban. John Hunt 61 éves feleségét, 28 és 25 éves lányát meg is kötözte gyilkosuk, mielőtt végzett velük – írta  Daily Mail.

A BBC beszámolt arról is, hogy egy Kyle Clifford nevű férfit gyanúsítanak a hármas gyilkossággal, de őt egyelőre még nagy erőkkel keresik.

A közösségi médiában megosztott felvételek feltehetően azt mutatják, hogy a segélyszolgálatok egy temető felé rohannak az észak-londoni Enfield Hilly Fields területén, a Kyle Clifford utáni hajtóvadászat közben. Fegyveres rendőröket észleltek a környéken, a hertfordshire-i rendőrség közlése szerint nem tudták megerősíteni, hogy leszűkítették-e a háromszoros gyilkosság gyanúsítottjának keresését a környékre.

Szintén a Daily Mail írta, hogy a gyanúsított, a 26 éves Kyle Clifford a barátja volt Lousie-nak, Hunt fiatalabb lányának. Az eset kapcsán sajtótájékoztatót tartott rendőr főfelügyelő azt üzente Kyle Cliffordnak, hogy jelentkezzen a rendőrségen. A főfelügyelő figyelmeztette a lakosságot, hogy ha bárki látja a gyanúsítottat, kerüljék el, nála lehet a gyilkos fegyver.

Borítókép: A törvényszéki szakértői csoport egyik tagja egy kordon mögött felállított sátor mellett sétál el az Ashley Close-ban, a bushey-i Hertfordshire városrészben, Londontól északra, 2024. július 10-én, a hármas „számszeríjas gyilkosság” után, amelyben a BBC rádiós kommentátorának felesége és két lánya meghalt a rendőrség szerint „célzott” támadásban (Fotó: AFP/Justin Tallis)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.