Kárpótlást kapnak Taylor Swift rajongói az elmaradt koncert miatt

Röviddel a telt házasnak ígérkező események lemondása után a szervezők már azt is közölték, hogyan kárpótolják a terrortámadás miatt a rajongókat.

2024. 08. 08. 7:33
taylor swift scooter braun streaming premier
Taylor Swift Fotó: JEFF PACHOUD / AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A kormány tisztviselői megerősítették az Ernst Happel Stadionban tervezett terrortámadást, így nincs más választásunk, mint mindenki biztonsága érdekében lemondani a három tervezett előadást” – olvasható a Barracuda Music Instagramon közzétett közleményében, amelyben az áll: 

természetesen minden rajongónak visszafizetik a jegye árát.

A visszatérítéseket ráadásul már „a következő 10 munkanapon belül” feldolgozzák, olvasható a Swift hivatalos honlapján megjelent közleményben – írta meg a Politico.

„Az Ernst Happel Stadion Ausztria legnagyobb koncerthelyszíne, több mint 50 000 férőhelyes. Bécs volt az utolsó előtti állomása Swift európai turnéjának. Jövő héten a londoni Wembley-stadionban lép fel, mielőtt Kanadába repülne” – mutat rá a brüsszeli lap. 

Amint lapunk is beszámolt, Taylor Swift csütörtökre, péntekre és szombatra tervezett bécsi koncertje is elmarad, azért mert az osztrák hatóságok szerint terrortámadást terveztek a koncertek helyszínén, az Ernst Happel Stadionban.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.