Terrorveszély miatt elmarad Taylor Swift összes tervezett bécsi koncertje

Nem volt más választásuk a szervezőknek.

2024. 08. 07. 23:04
SWIFT, TaylorZürich, 2024. július 9.
Taylor Swift amerikai énekesnõ-dalszerzõ elsõ koncertje Eras címû turnéjának svájci állomásán, a zürichi Letzigrund Stadionban 2024. július 9-én.
MTI/EPA/Keystone/Ennio Leanza
Fotó: Ennio Leanza
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Taylor Swift csütörtökre, péntekre és szombatra tervezett bécsi koncertje is elmarad, azért mert az osztrák hatóságok szerint terrortámadást terveztek a koncertek helyszínén, az Ernst Happel Stadionban – olvasható a The Eras Tour Instagramon megosztott közleményében. 

A poszt szerint a szervezőknek nem volt más választásuk a figyelmeztetések után, a megvásárolt jegyek árát pedig automatikusan visszatérítik maximum tíz munkanapon belül.

Ahogyan azt már korábban a Magyar Nemzet is megírta terrorfenyegetés miatt fokozott biztonsági intézkedéseket léptettek életbe az ausztriai Taylor Swift-koncerteken. Az is kiderült Franz Ruf, az osztrák belügyminisztérium közbiztonsági ügyekért felelős főigazgatója a nap folyamán közölte, hogy 

őrizetbe vettek két személyt, akik merényleteket terveztek elkövetni a csütörtökön, illetve pénteken a Bécsben megrendezendő koncerteken.

Borítókép: Taylor Swift (Forrás: MTI/EPA/Keystone/Ennio Leanza)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.