Keresztény konferencián szólalt fel Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök az olaszországi Frascatiban vesz részt a Katolikus Törvényhozók Nemzetközi Hálózata (ICLN) vasárnapig tartó 15. konferenciáján – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

2024. 08. 23. 17:48
Orbán Viktor miniszterelnök
Orbán Viktor miniszterelnök Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háborúban a világ – állandó válságok és konfliktusok: mit jelent mindez számunkra? – volt a témája annak az olaszországi Frascatiban, a Katolikus Törvényhozók Nemzetközi Hálózata (ICLN) által szervezett vasárnapig tartó konferenciának, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is felszólalt.

A Katolikus Törvényhozók Nemzetközi Hálózata egy 2010-ben létrehozott, pártok feletti szervezet, amely a Szentírás és a katolikus egyház társadalmi tanítása talaján áll. A keresztény parlamenti képviselők szellemi támogatása és kapcsolatépítése céljából évente egy központi konferenciát szervez – ismertette Havasi Bertalan.

Az ICLN bejegyzése szerint egy nonprofit korlátolt felelősségű társaság (ICLN gemeinnützige GmbH) az osztrák társasági jog szerint, állandó személyzettel és székhellyel Bécsben, valamint jogilag és pénzügyileg független partnerirodával Washington D.C.-ben, továbbá képviseleti irodákkal Nairobiban és Szingapúrban. Nemcsak pártok felettiek, függetlenek is, hiszen kizárólag részvételi díjakból és gondosan átvizsgált magánadományokból finanszírozzák magukat intézményi vagy kormányzati kapcsolatok nélkül.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.